Veiligheid

Materiaal

Om de kwaliteit te garanderen gebruiken we geselecteerde pvc-doeken van 650 Gram / m2 en wel 9x9 draads! Deze doeken hebben een zeer hoge treksterkte en zijn kleurvast. Bij het vervaardigen van de springkussens worden de naden dubbel gestikt, op kwetsbare punten minimaal vier keer of er wordt gebruik gemaakt van een verstevigingband. Het springvlak wordt standaard zes maal gestikt.

Keuring

Al onze springkussens zijn gecertificeerd door het keuringsinstituut Vinçotte volgens de
nieuwe NEN-14960 veiligheids- en kwaliteitsnorm.Ieder springkussen wordt uitvoerig getest en gecontroleerd en dragen de juiste certificaten van goedkeuring en mogen dus verhuurd worden.

 

LET OP: De Kleine Clown is niet gekeurd als springkussen, maar als speelgoed. Deze is aanzienlijk minder sterk, vandaar dat dit kussen alleen PARTICULIER verhuurd mag worden en er kunnen alleen kleine kinderen op en niet teveel tegelijk!!

 

Letsel

Wij kunnen nooit voorkomen dat kinderen toch van- of uit een springkussen vallen. Jumping Joe kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor persoonlijke ongevallen en letsel. U bent als huurder zelf verantwoordelijk voor de veiligheid tijdens het gebruik.U tekent ook voor deze verantwoordelijkheid bij het afhalen van uw luchtkussen.Wij zullen er van onze kant alles aan doen om de springkussens zo veilig mogelijk mee te geven en eventueel tips voor verbetering geven.

 

Let op: de springkussens en blowers moeten echt vastgezet worden met (meegeleverde) haringen. Wij hebben het meegemaakt, door te wild gebeuk, dat het springkussen omviel en de blower door de lucht zweefde. Staat uw kussen op straat? Probeer dan voor de veiligheid toch een methode te bedenken om het springkussen veilig vast te zetten. Dit is uw eigen verantwoordelijk.

wr