Door de week

Een springkussen in uw eigen achtertuin!!
voor slechts 35 euro!!!!

 

Onze springkussens zijn zeker niet alleen bedoeld voor kinderfeestjes en partijen, maar juist voor u als ouder die een bijzondere dag wil geven aan uw kinderen in uw eigen achtertuin! Voor slechts 35 Euro kunt u meerdere kinderen een hele dag puur vermaak bieden!

 


Het is heel eenvoudig: u komt het kussen 's ochtends ophalen en 's avonds (eventueel de volgende ochtend) brengt u het weer terug. Gegarandeerd succes bij uw kinderen, de buurtkinderen en spelende vriendjes. Weer eens iets anders dan naar de dierentuin.

 

Vaste Aanbieding:

 

Wilt u het springkussen door de week meer dan 1 dag huren? Dan betaalt u alleen voor de eerste dag de volle prijs, daarna betaalt u iedere volgende dag slechts de HELFT!

Bijvoorbeeld: u wilt het springkussen Oceaan Glijbaan huren van donderdag tot en met maandag. Dan betaalt u op donderdag 50 euro, vrijdag 25 euro en het weekend ook 25 euro. Dit is totaal 100 euro voor 4 a 5 dagen! Nergens goedkoper!! (huurt u op dinsdag en brengt u woensdag terug, dan betaalt u alleen voor dinsdag!)

 

wr